Fasole verde cu maioneză

Printeaza

Fasole verde cu maioneză

Ingrediente:

  • 1 borcan de 800 g fasole verde sau 1 kg fasole verde proaspătă
  • 150 g maioneză din cartofi
  • sare
  • 1 căţel de usturoi

 

Mod de preparare:

Fasole verde cu maioneză: Fasolea, după ce în prealabil a fost curăţată, fiartă şi scursă, se zdrobeşte cu dispozitivul pentru piure.

Se adaugă maioneza din cartofi, la care se mai adaugă un căţel de usturoi ras şi sare după gust. Se serveşte rece întinsă pe pâine.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.