Fasole verde marinata cu ardei iute

Printeaza

Fasole verde marinata cu ardei iute din: fasole verde la metru, sare, ceapa, ulei de măsline, ardei iute, piper, oţet balsamic alb, supă de miel, pătrunjel.

Ingrediente:Fasole_verde_marinata_cu_ardei_iute

  • 600 g fasole verde la metru
  • sare
  • 2 cepe
  • 30 ml ulei de măsline
  • 1 ardei iute
  • piper
  • 2 linguri oţet balsamic alb
  • 150 ml supă de miel
  • 3 fire pătrunjel

Mod de preparare:

Se fierbe faso­lea în apă cu sare 6-8 min, se trece prin jet de apă rece şi se iasă să se scurgă.

Se încinge uleiul de măsline şi se căleşte ceapa tocată şi ardeiul iute; se adaugă fasolea, sare şi piper.

Se stinge cu su­pă şi oţet, se lasă să fiarbă la foc moale cca 2-3 min. Se adaugă pătrunjel tocat.

Se aşază fasolea pe farfurii, răsucită în spirală.

Fasole verde marinata cu ardei iute

Fasole_verde_marinata_cu_ardei_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.