Fasole verde marinata cu ardei iute
PrinteazaFasole verde marinata cu ardei iute din: fasole verde la metru, sare, ceapa, ulei de măsline, ardei iute, piper, oţet balsamic alb, supă de miel, pătrunjel.
- 600 g fasole verde la metru
- sare
- 2 cepe
- 30 ml ulei de măsline
- 1 ardei iute
- piper
- 2 linguri oţet balsamic alb
- 150 ml supă de miel
- 3 fire pătrunjel
Mod de preparare:
Se fierbe fasolea în apă cu sare 6-8 min, se trece prin jet de apă rece şi se iasă să se scurgă.
Se încinge uleiul de măsline şi se căleşte ceapa tocată şi ardeiul iute; se adaugă fasolea, sare şi piper.
Se stinge cu supă şi oţet, se lasă să fiarbă la foc moale cca 2-3 min. Se adaugă pătrunjel tocat.
Se aşază fasolea pe farfurii, răsucită în spirală.
Fasole verde marinata cu ardei iute
Pofta buna!