Fasole verde cu omletă

Printeaza

Fasole verde cu omletă

Ingrediente:

  • 1 kg fasole
  • 3 ouă
  • 1 lingură făină
  • 1/2 pahar smîntînă
  • 2 linguri unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasole verde cu omletă: Se curăţă, se spalăşi se fierbe fasolea în apă sărată. Se strecoară şi se aşază în strat uniform într-un vas de piatră sau de sticlă de Iena stropit cu unt topit.

Se scurg pe deasupra ouăle bătute şi amestecate cu smîntîna şi făina.

Se ţine în cuptor pînă se prinde omleta. Se serveşte la masă în vasul în care a fost la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.