Fasole verde pastai cu sos tomat

Printeaza

Fasole verde pastai cu sos tomat din: fasole verde, ulei de masline, ceapa, rosii, marar, sare, piper.

Ingrediente:Fasole verde pastai cu sos tomat

  • 1 kg fasole verde
  • 1 cană ulei de măsline
  • 8 cepe verzi
  • 4 roşii mari, coapte
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fasolea se curăţă, se spală şi se pune într-o cratiţă cu ulei. Se sărează, se piperează şi se pune mărarul, tocat fin. Se căleşte bine, timp mai îndelungat. Se adaugă roşiile, tăiate rondele fine şi puţină apă caldă.

Se lasă să fiarbă, la foc mic, aproximativ o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.