File de peste cu fasole din: fileuri, fasole, rosii, praz, telina, morcovi, dafin, cimbru, lamaie, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 4 fileuri 500 g fasole cu boabe mari 2 roşii 1 praz 1 ţelină 2 morcovi frunze de dafin cimbru zeamă de lămâie sare piper busuioc Mod de preparare: Fasolea se spală în mai multe […]
Peste cu salam, dovlecel si fasole din: salam chorizo, usturoi, seminţe de fenicul, dovlecel, varză creaţă, fasole albă, ardei, pasta de tomate, ulei de masline, biban de mare, lamaie. Ingrediente: 60 g salam chorizo, feliat 1 căţel de usturoi, curăţat şi tăiat în felii 1/2 linguriţă cu seminţe de fenicul, opţional 1 dovlecel, curăţat şi tăiat în bastoane scurte 50 […]
Peste la gratar cu fasole verde si sos salsa din: peşte-sabie, ulei de măsline, sare, piper negru, frunze de salată (năsturel, rucola, radicchio, cicoare, păpădie), fasole verde, suc de lămâie, salsa de rosii. Ingrediente: 4 bucăţi de peşte-sabie (groase de 1 cm) a câte 170-225 g fiecare ulei de măsline sare şi piper negru proaspăt măcinat 5 mâini zdravene de frunze […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.