Fasole verde cu rucola, miez de nuca şi parmezan

Printeaza

Fasole verde cu rucola, miez de nuca şi parmezan din: ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie, fasole verde, miez de nuca, parmezan.

 

Ingrediente:

  • 50 ml ulei de masline extravirgin
  • zeama de la 1 lamaie
  • 300 g fasole verde, curatata si feliata
  • 50 g miez de nuca, tocat mare
  • 50 g rucola
  • 25 g parmezan, taiat in felii subtiri

 

Mod de preparare:

Amestecă uleiul de măsline cu zeama de lămâie, asezonează dressingul’şi pune-l deoparte.

Dă în clocot o oală mare cu apă sărată, apoi fierbe fasolea circa 8 minute, până devine fragedă. Scurge-o bine şi las-o să se răcească puţin.

Combină fasolea cu jumătate din dressing, cu nucile şi cu rucola.

Pune salata pe un platou şi presară deasupra fâşiile de parmezan, apoi stropeşte-o cu restul de dressing.

 

Fasole verde cu rucola, miez de nuca şi parmezan

Fasole_verde_cu_rucola_miez_de_nuca_si_parmezan

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Reteta asta e foarte interesanta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.