Fasole verde cu rucola, miez de nuca şi parmezan
PrinteazaFasole verde cu rucola, miez de nuca şi parmezan din: ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie, fasole verde, miez de nuca, parmezan.
Ingrediente:
- 50 ml ulei de masline extravirgin
- zeama de la 1 lamaie
- 300 g fasole verde, curatata si feliata
- 50 g miez de nuca, tocat mare
- 50 g rucola
- 25 g parmezan, taiat in felii subtiri
Mod de preparare:
Amestecă uleiul de măsline cu zeama de lămâie, asezonează dressingul’şi pune-l deoparte.
Dă în clocot o oală mare cu apă sărată, apoi fierbe fasolea circa 8 minute, până devine fragedă. Scurge-o bine şi las-o să se răcească puţin.
Combină fasolea cu jumătate din dressing, cu nucile şi cu rucola.
Pune salata pe un platou şi presară deasupra fâşiile de parmezan, apoi stropeşte-o cu restul de dressing.
Fasole verde cu rucola, miez de nuca şi parmezan
Pofta buna!
Reteta asta e foarte interesanta!