Fasole verde si broccoli la cuptor
PrinteazaFasole verde si broccoli la cuptor din: fasole, broccoli, oua, smantana, sare, piper, cascaval.
- 200 g fasole verde
- 1 broccoli mic
- 100 g caşcaval
- 5 ouă
- 50 ml smântână
- sare
- piper
- câte 1 lingură de ulei şi pesmet
Mod de preparare:
Se desface broccoli în bucheţele şi se fierb în apă cu sare, timp de 5 minute. Se fierbe fasolea spălată, curăţată de codiţe şi ruptă bucăţi.
Se unge cu ulei un vas iena şi se tapetează cu pesmet. Se bat ouăle cu smântână şi se condimentează după gust, cu sare şi piper. Se amestecă broccoli cu fasolea verde şi se pun în vasul iena, apoi se adaugă ouăle bătute cu smântână.
Se introduce vasul în cuptorul preîncălzit la 180°C şi se lasă timp de 20-25 de minute. Se scoate vasul, se presară caşcavalul dat pe râzătoare şi se introduce vasul pentru încă 5 minute în cuptor.
Pofta buna!