Fasole verde cu smantana si carne de porc

Printeaza

Fasole verde cu smantana si carne de porc din: carne de porc, fasole verde, unt, patrunjel, smantana, marar, faina, ceapa, sare si piper.

Ingrediente:Fasole verde cu smantana si carne de porc

  • 1/2 kg carne de porc
  • 2 kg fasole verde
  • 2 linguri unt
  • 1 legătură pătrun­jel
  • 1 ceaşcă mare de smântână
  • 1 legătură de mărar
  • 1 lingură de făină
  • 2 legături de ceapă
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă pui untul să se topească şi apoi carnea tăiată cubuleţe.

Adaugi ceapa tăiată mărunt şi le laşi să se călească bine împreună fără să se ardă.

Separat pui fasolea curăţată să fiarbă tinp de 1/2 oră. Toci verdeaţa, o freci cu smântână şi făina.

Amesteci fasolea fiartă cu carnea şi ceapa, smântână frecată cu făină, potriveşti de sare şi piper şi le mai laşi timp de 10 minute să fiarbă împreună.

Fasole verde cu smantana si carne de porc

Fasole verde cu smantana si carne de porc

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Fasole verde cu carne de vaca

Mancare de fasole verde cu carne de porc

Mancare de fasole verde cu carne de porc din: fasole verde, carne de porc, ceapa, bulion sau suc de rosii, ulei, sare. Ingrediente: 350 g fasole verde 350 g carne de porc o ceapă mare o lingură bulion sau suc de roşii 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: Ceapa curăţată de coajă şi […]

 

Fasole verde cu carne

Mancare cu carne de porc si fasole verde

Mancare cu carne de porc si fasole verde din: carne de porc, fasole verde, ceapa, usturoi, sare, piper, apa incalzita, ardei gras rosu, ulei. Ingrediente: 500 g carne de porc 600 g fasole verde 1 ceapă 3-4 căţei usturoi sare piper 250 ml apă încălzită 1/2 ardei gras roşu 2-3 linguri ulei Mod de preparare: Cureţi […]

 

 

Tocanita de fasole verde cu bulion

Tocanita de fasole verde cu piept de porc

Tocanita de fasole verde cu piept de porc din: fasole verde, piept de porc, ceapa, ulei, pasta de rosii, usturoi, sare. Ingredinete:  800 g fasole verde  400 g piept de porc  o ceapă  2 linguri ulei  2-3 linguri pastă de roşii  2 căţei usturoi  sare Mod de preparare: Intr-o cratiţă cu ulei se căleşte ceapa şi, când […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.