Fasole verde cu smantana si patrunjel

Printeaza

Fasole verde cu smantana si patrunjel din: ceapa, fasole verde, ulei, rosii, smantana, patrunjel, sare.

 

Ingrediente:Fasole verde cu smantana si patrunjel

  • 4 cepe
  • 1/2 kg fasole verde fideluţă
  • 1 ceaşcă ulei
  • roşii
  • 200 g smântână
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Toci ceapa mărunt, o căleşti în ulei, pui apoi fasolea verde, adaugi apă cât s-o acopere şi le laşi pe foc mic până scade apa.

Roşiile le dai prin răzătoarea mare şi le adaugi în mâncare când fasolea a fiert.

Sărezi şi dai vasul la cuptor, la foc mic şi când e gata torni smântâ­nă şi presari pătrunjelul verde.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.