Fasole verde in sos alb si ceapa

Printeaza

Fasole verde in sos alb si ceapa din: fasole verde, ceapa, unt, ulei, boia dulce, sare, piper, pesmet, faina, lapte, nucosara.

 

Ingrediente:

  • 1 kg fasole verde
  • 2-3 cepe
  • 50 g unt
  • 2 linguriţe ulei
  • 1 linguriţă boia dulce
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1-2 linguriţe făină
  • 300 ml lapte
  • 1 linguriţă nucşoară

 

Mod de preparare:

Fasolea o fierbi în apă cu puţină sare.

Ceapa o tai rondele şi o rumeneşti în ulei. între timp, topeşti untul şi adaugi făina cernută şi laptele călduţ.

Condimen­tezi cu sare, piper măcinat şi nucşoară.

Tapetezi o tavă cu unt şi cu pesmet, pui fasolea fiartă, sosul alb şi dai la cuptor pentru 30 de minute. Serveşti fasolea cu ceapă rumenită.

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.