Fasole verde cu sos iute

Printeaza

Fasole verde cu sos iute din: fasole verde, patrunjel verde, usturoi, ardei iute, ulei de masline, sare.

Ingrediente:

  • 400 g fasole verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasole verde cu sos iute: Fierbeţi fasolea verde în apă cu sare, apoi strecuraţi-o şi lăsaţi-o la răcit. Căliţi usturoiul pisat în ulei de măsline, la foc potrivit.

Adăugaţi ardeiul iute tăiat mărunt şi pătrunjelul tocat.

Puneţi în vas fasolea, amestecaţi de două, trei ori şi luaţi vasul de pe foc.

Serviţi ca atare sau ca garnitură la fripturi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.