Plăcinte Boierești cu Umplutură din: faina, drojdie, lapte caldut, zahar, sare, oua, unt, mere, scortisoara, nuci. Redescoperă gustul autentic al plăcintelor boierești cu o notă modernă! Această rețetă inovatoare îmbină tradiția culinară românească cu un twist creativ, oferindu-ți o experiență gastronomică unică. Plăcintele noastre boierești sunt perfecte pentru orice moment al zilei, fiind o alegere […]
Fasole verde cu sos de rosii si marar
PrinteazaFasole verde cu sos de rosii si marar din: fasole verde, ulei, suc de roşii, mărar, sare.
Ingrediente:
- 1 kg fasole verde
- 4 ceaşcă ulei
- 1 cană suc de roşii
- mărar tocat
- sare
Mod de preparare:
Fasole verde cu sos de rosii si marar: curăţă fasolea, se spală şi se pune să fiarbă înăbuşit cu o cană de apă caldă. După o oră, se adaugă uleiul şi sarea necesară, se mai fierbe o jumătate de oră la foc mic, apoi se stinge focul.
acoperă fasolea cu suc de roşii puţin îndulcit, se scade la cuptor 10 minute, se adaugă mărar tocat şi se serveşte rece.
Pofta buna!
Cod Crocant cu Sos Răcoros de Lămâie și Capere
Cod Crocant cu Sos Răcoros de Lămâie și Capere din: file de cod, pesmet, ulei de masline, capere, zeama si coaja de lamaie, usturoi, sare, piper, verdeata. Cod Crocant cu Sos Răcoros de Lămâie și Capere este o combinație sublimă între textura crocantă a peștelui și prospețimea lămâiei, echilibrată de aromele intense ale caperelor. Această […]