Fat Boy Cocktail

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail Fat Boy din: suc de portocale, frunze de menta, apa Evian, suc de morcovi si ananas.Fat Boy Cocktail

  • Calitate – fără alcool
  • Bază alcoolică – nici una
  • Pahar – goblet mare
  • Categorie – No-alcool drinks
  • Decoraţiune – o felie de ananas cu frunze şi paie

 

 

Se serveste la orice oră

 

Ingrediente:

  • 50 g suc de portocale proaspăt
  • 5 frunze de mentă
  • apă Evian
  • 100 g suc de morcovi Hauser
  • 50 g ananas proaspăt

 

Italianul Marco Sandionigi, de la Burgenstock Hotel, din localitatea elveţiană cu acelaşi nume. a creat acest cocktail, câştigând în 1996 cel de-al treilea premiu oferit de Societatea Apelor Minerale Evian în cadrul unui faimos concurs euro­pean.

La fel ca Evian Punch, acest cocktail are importante calităţi dietetice şi terapeutice care îl fac deosebit de util fie ca aliment de dimineaţă, fie ca stimulent energetic pentru toţi aceia care practică activităţi sportive.

Preparare:

Se amestecă la viteză redusă, în blender, primele patru ingre­diente, timp de 25-30 de secunde, după care se toarnă în paharul goblet. Se completează cu apa Evian şi, la sfârşit, se decorează cu ananas şi paie.

Evian Punch Cocktail.jpg  Evian Punch Cocktail1.jpg  Fat Boy Cocktail.jpg

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.