Fazan cu stuguri

Printeaza

O reteta simpla de fazan cu struguri din: fazan, sare, piper, struguri, coniac, madera si putin vin.

Ingrediente:Fazan cu stuguri

  • 1 fazan
  • sare
  • piper
  • struguri
  • 1 pahar de coniac
  • puţină Madera
  • puţin vin

 

Mod de preparare:

Fazanul îl spălăm, îl tăiem bucăţi şi-l frigem bine pe toate părţile. Il condimentăm cu sare, piper, punem capacul, facem focul cât mai mic şi fierbem înăbuşit 40 minute, în acest răstimp spălăm strugurii, îi curăţăm de sâmburi şi-i punem îm­preună cu coniacul într-un pahar (să se înmoaie).

Când fazanul este gata, îl scoatem din vas şi, în zeama în ca­re s-a fript, adăugăm vinul şi madera, fierbem puţin, apoi adăugăm faza­nul şi strugurii, punem capacul şi mai fierbem înăbuşit la foc mic încă puţin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.