Terina de fazan din: castane, pulpe de curcan, piept de fazan, prune, ienibahar, sare, piper negru, ficatei, praz, ou, ulei, fistic. Ingrediente: 400 g castane congelate, ambalate sub vid sau din conservă 425 ml bulion de curcan sau pui 350 g pulpe de curcan, dezosate, curăţate de piele 500 g piepţi de fazan, dezosaţi, curăţaţi […]
Fazan cu varza
PrinteazaFazan cu varza din: fazan, varza acra, untdelemn, slanina, vin alb, ceapa, boia, smantana.
Ingrediente:
- un fazan mare
- 750 g varză acră
- 4 linguri untdelemn sau 60 g untură
- 100 g slănină afumată
- un pahar vin alb
- o ceapă mică roşie
- un vârf de cuţit boia de ardei
- 200 ml smântână
Mod de preparare:
Se împănează fazanul cu bucăţele de slănină afumată şi se fierbe înăbuşit cu vinul.
Intr-un alt vas se căleşte ceapa în untură, se presară cu boia, se adaugă varza tăiată fideluţă şi se căleşte cu puţină apă.
Apoi se aşează varza într-o tavă, deasupra se pune fazanul, peste el smântână, şi se lasă în cuptor până varza absoabe toată smântână şi fazanul s-a rumenit.
Se tranşează fazanul în bucăţi care se servesc aşezate pe varză.
Pofta buna!
Friptura de fazan cu vin din: fazan, unt, vin, slanina, sare, piper. Ingrediente: 1 fazan 2 linguri cu unt 1 pahar cu vin sare piper boabe slănină afumată Mod de preparare: Stropiţi fazanul cu unt, săraţi-l pe dinăuntru şi pe dinafară, acoperiţi carnea cu fâşii subţiri de slănină afumată şi puneţi în tava de […]
Fazan la Cuptor cu Ierburi Aromatice
Fazan la Cuptor cu Ierburi Aromatice din: fazan, unt, rozmarin, cimbru, salvie, sare, piper, lamaie. Descoperiți arta bucătăriei cu această rețetă de Fazan la Cuptor, în care fazanul întreg este îmbogățit cu unt și un amestec de ierburi aromatice, inclusiv rozmarin, cimbru și salvie. Gătitul lent la cuptor va transforma carnea într-un festin suculent și […]
Pofta buna!