Piept de curcan cu legume inabusite din: file de piept de curcan, unt, ulei de masline, piper, sare, praf de usturoi, boia iute, cimbru, busuioc, broccoli, morcov, fasole pastai, salata verde. Ingrediente: 400 g file de piept de curcan 1 lingura unt 2 linguri ulei de masline amestec de condimente (piper, sare, praf de usturoi, […]
Felii de piept de curcan prajite, pe pat de legume
PrinteazaFelii de piept de curcan prajite, pe pat de legume din: piept de curcan, coriandru, ghimbir, scortisoara, cuisoare, sos, piper, sos de soia, legume.
Ingrediente:
- 300 g piept de curcan
- ½ lingurita de coriandru macinat
- 2 lingurite de ghimbir ras
- 1 baton de scortisoara
- 2 cuisoare
- ½ lingurita sos pimento
- Piper macinat
- 2 linguri sos de soia
- 600 g diferite legume
Mod de preparare:
Felii de piept de curcan prajite, pe pat de legume: Cu 2 zile inainte de a gati carnea, trebuie sa pregatesti o marinata. Speli carnea si o stergi cu un servet de bucatarie.
O tai in felii si o pui intr-un recipient cu capac etans. Amesteci coriandrul si ghimbirul cu batonul de scortisoara, cuisoarele, piperul si sosul pimento si torni totul peste carne.
Incorporezi si sosul de soia. Inchizi bine recipientul si il pui in frigider pentru 2 zile.
Dupa 2 zile, speli legumele, le cureti si le tai in felii sau rondele.
Scoti si arunci din marinata scortisoara si cuisoarele. Incalzesti o tigaie si rumenesti carnea si marinata in putina apa.
Adaugi legumele si inabusi totul, amestecand incontinuu.
Servesti apoi alaturi de un bol de orez simplu, fiert.
Pofta buna!
Piept de curcan cu legume inabusite
Piept de curcan cu legume si paste
Piept de curcan cu legume si paste din: piept de curcan, legume, usturoi, verdeata, sare, piper, ulei de masline, paste din faina de hrisca, supa de legume. Ingrediente: 480 g piept de curcan 400 g legume proaspete, tocate (praz, dovlecei, ardei gras) 1 praf de usturoi 1 lingurita verdeata tocata (busuioc, patrunjel) sare piper 2 […]
Piept de curcan cu legume din: piept de curcan, ulei de masline, amestec de condimente, ceapa rosie, dovlecei, ardei grasi rosii, menta, iaurt, usturoi, sare, piper, zahar, suc de lamaie, fulgi de ardei. Ingrediente: 500 g piept de curcan 4 linguri ulei de masline 2 linguri amestec de condimente pentru carne de pasare 2 cepe […]
Pofta buna!
O sa fac si eu, sa vad daca-mi iese
Foarte buna aceasta reteta. Va propun si eu un preparat cu piept de curcan.
1kg piept de curcan
1 ceapa
3 catei usturoi
ulei
verdeturi Provence
cimbru
rozmarin
delikat.
Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei.
Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu.
Bagam la cuptor la foc mediu si lasam aproximativ o ora dupa care scoatem folia de Al si mai lasam 15-20 de minute ca sa se rumeneasca frumos.