Felioare de paine integrala la cuptor cu Roquefort si chutney
PrinteazaO retete de paine integrala cu ceapa, zahar muscovado, otet balsamic, roquefort, parmezan, crema fraiche, oua si mustar.
pentru chuntney:
- 2 cepe roşii, feliate fin
- 4 lingjri zahăr muscovado
- 100 ml oţet balsamic
pentru paine:
- 3oo g Roquefort, fărâmiţat
- 200 g Parmezan ras
- lingjri creme fraîche
- 2 ouă bătuţe
- 2 lirigjriţe muştar cu boabe întregi
- 6-7 feilî pâine integrală
Mod de preparare:
Se pun ceapa, zahărul şi oţetul într-o cratiţă mare are se pune pe foc mic. Se fierbe totul timp ce 25 de minute, amestecând din când în când, până ce amestecul devine gros şi lipicios. Se lasă să se răcească. Se amestecă brânza, creme fraîche, ouăle şi muştarul, se asezonează şi se dau la rece.
Pentru a servi, se încinge cuptorul. Se prajeşte pâinea uşor. Fiecare felie se taie în bucăţi mari. Fiecare bucată de pâine se unge cu chutney.
Se aşază bucăţile de pâine pe o tavă tapetată cu hârtie pergament, apoi se pune De fiecare bucată atât amestec de brânză cât se poate. Se dau la cuptor şi se coc până ce brânza devine aurie.
Poftă bună!