Feng Shui dulce cu crevete

Printeaza

Feng Shui dulce cu crevete

Feng Shui dulce cu crevete

Ingrediente:

  • 300 g crevete decorticate
  • o lingură de sos de soia
  • o lin­gură de amidon de porumb

Pentru sos:

  • două linguri de amidon de porumb
  • 75 ml sos dei soia
  • 4 linguri de oţet din orez
  • 4 linguri de zahâr brun
  • o linguriţă de ghimbir ras
  • o lin­guriţă de pudră de usturoi
  • o conservă cu ananas

Alte ingrediente:

  • o tulpină de ţelină tăiată pe diagonală
  • un mor­cov
  • o ceapă
  • un ardei gras roşu
  • ulei

Preparare:

Crevetele se marinează într-o compoziţie obţinută dintr-o lingură de sos de soia şi una de amidon. Se mi­xează ingredientele pentru sos, adăugând sucul de ananas, fără fructe.

Se prăjesc crevetele în ulei încins, apoi se scot. Se călesc ţelina şi morcovul tăiate felioare, apoi se pun deoparte.

Se adau­gă în tigaie ceapa, ardeiul apoi, când e aproape gata, din nou morcovul şi ţelina, apoi cubuleţele de ananas din conservă şi crevetele.

Se adaugă sosul şi se amestecă bine. Când este gata se serveşte cu orez.

Feng Shui dulce cu crevete

Feng Shui dulce cu crevete.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buni crevetii cu sos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.