cotlete de porc fara os, ulei de masline, usturoi, boia, sare, piper negru, cimbru, rozmarin. Ingrediente: 4 cotlete de porc fără os 2 linguri ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță boia de ardei dulce 1 linguriță […]
Fenicul in sos
PrinteazaFenicul in sos din: bulb de fenicul, ulei de masline, vin, supa de legume, mustar si alune.
Ingrediente:
- 1 bulb mare de fenicul
- 1 lingura ulei de masline
- 30 ml vin alb
- 30 ml supa de legume
- 1 lingura mustar
- 20 g alune tocate
Mod de preparare:
rup frunzuliţele de fenicul şi se pun deoparte. Se taie partea de la rădăcină şi se taie apoi bulbul în felii de 1 cm.
încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc feliile la foc slab 5 min. Se întorc între timp de mai multe ori.
scoate din tigaie şi se stinge sucul din tigaie cu vin şi supă de legume.
înglobează muştarul şi se dă sosul în fiert.
adaugă feniculul şi se acoperă vasul; se lasă să se înăbuşe la foc moale 3 min. înainte de servire se presară frunze de fenicul şi alune pisate.
Fenicul in sos
Pofta buna!
Rețetă de Cotlet de Porc Fără Os – Cum să Gătești Cotletul Perfect
Salată de Varză Roșie și Portocale
varza rosie, portocale, ceapa rosie, nuci, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper. Această salată este bogată în arome și culori, oferind o combinație perfectă de dulce și acid, iar varza roșie adaugă o crocantă plăcută. Ingrediente: 1/2 varză roșie, tăiată mărunt 2 portocale mari, curățate […]