Fenicul sotat

Printeaza

O reteta delicioasa fenicul sotat din fenicul, ulei de masline, usturoi, vin alb demisec, nuca tocata, marar, sare si piper boabe.

Ingrediente:Fenicul sotat

  • 2-3 bucăţi de fenicul
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 50-100 ml vin alb demisec
  • 1 lingură cu nucă tocată
  • mărar
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Curăţă feniculul şi taie-lîn patru. Căleşte-lîn ulei împreună cu usturoiul tăiat rondele. Stinge cu vin şi lasă să fiarbă la foc mic, timp în care feniculul se înmoaie, iar vinul se evaporă.

La final, presară nuca rumenită separat. Condimentează şi aromatizează cu mărarul tocat fin.

Fenicul sotat

Fenicul sotat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.