Fenicul umplut cu ciuperci

Printeaza

Fenicul umplut cu ciuperci

Fenicul umplut cu ciuperci

Ingrediente:

  • 4 bucăţi de fenicul
  • ciuperci marinate
  • praz
  • 300 g brânză de vaci
  • 100 g brânză telemea
  • 100 g caşcaval
  • o legătură de mărar
  • 100 g ulei de măsline
  • 300 g roşii cherry
  • o lămâie
  • dafin
  • 4 boabe de piper
  • boabe de muştar
  • sare, piper

Preparare:

O linguriţă de boabe de muştar, boabele de piper şi o frunză de dafin se pun la fiert într-un litru de apă.

Când apa a dat în clocot se adaugă sucul de lămâie şi bucăţile de fenicul tăiate în jumătăţi. Se fierb timp de zece minute, se scot cu o spumieră şi se lasă să se răcească.

Un fir de praz se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Se amestecă bine cu brânza de vaci şi cu brânza telemea dată pe răzătoarea cu ochiuri mari.

Se condimentează, se adaugă mărar tocat şi se amestecă. Se umplu jumătăţile de fenicul cu crema de brânză, se aşază deasupra o conservă de ciuperci marinate scurse de suc.

Se presară caşcavalul ras şi se aşază într-o tavă unsă cu ulei. Se introduc în cuptor şi se ţin circa 15-20 de minute la foc mediu.

Fenicul umplut cu ciuperci

Fenicul umplut cu ciuperci.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata apetisant fenicul cu ciuperci. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.