Feta marinată în ulei aromat

Printeaza

O reteta de feta marinata in ulei aromat din: ulei de masline, frunze de cimbru, usturoi, fulgi de chilli, rosii uscate, anghinare, feta si masline.

Ingrediente:

  • 100 ml ulei de masline
  • 2 linguri frunze de cimbru proaspat, plus extra pentru presarat
  • 4 catei de usturoi, feliati
  • 1/4 lingurite fulgi de chilli
  • 140 g de rosii uscate in ulei, scurse
  • 175 g de anghinare marinata din conserva
  • 400 g feta
  • 85 g de masline

 

Mod de preparare:

Se pun uleiul de măsline şi cimbrul într-un bol şi se mixează cu un blender vertical. Se adaugă usturoiul, fulgii de chilii şi mult piper negru (fără sare).

Se mai poate adăuga ulei de la roşiile uscate şi de la anghinare, după gust.

Se taie brânza feta în cubuleţe şi se aşază pe o farfurie sau într-o caserolă, alături de roşiile uscate, anghinare şi măsline.

Se toarnă peste ele uleiul aromat, se presară frunze de cimbru şi se lasă la marinat peste noapte.

Feta marinată în ulei aromat

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.