Fettuccine cu piept de pui

Printeaza

Fettuccine cu piept de pui din: piept de pui, mustar, piper, sare, unt, vin alb, smantana, patrunjel si busuioc verde.

Ingrediente:Fettuccine cu piept de pui

  • 1 piept de pui
  • paste fettuccine
  • 2 linguri mustar
  • piper
  • sare
  • 50 g unt
  • 1/2 pahar vin alb sec
  • 100 g smantana
  • patrunjel si busuioc verde

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui felii subţiri şi le amesteci cu muştarul, un praf de sare şi piper. Laşi la macerat timp de 10 minute, apoi le prăjeşti în unt, margarină sau ulei.

Scoţi fe­liile de pui rumenite şi, în aceiaşi tigaie, imediat, pui 1/2 de pahar de vin alb şi smântână.

Faci un sos, adaugi pătrunjel fin tocat şi puiul. Mai laşi pe foc domol încă 5 minute, să se pătrundă aromele. Fierbi pastele în apa clocotită cu sare, le scoţi când sunt al dente şi le treci printr-un jet de apă rece. Apoi le adaugi în tigaia cu sos.

Servesti pastele presarate cu busuioc verde tocat mărunt.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.