Fettuccini cu somon
PrinteazaFettuccini cu somon din: file de somon, galbenus, paste fettuccini, muguri de pin, smantana, unt, busuioc, ulei, sare, piper.
- 1 file somon
- 1 galbenus
- 250 g paste fettuccini
- 50 g muguri de pin
- 200 g smantana
- 25 g unt
- busuioc uscat
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Punem la fiert apă cu sare. Adăugăm pastele. Fierbem conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert, le lăsăm la scurs. Ungem fileul de somon cu ulei şi îl presărăm cu sare şi piper. Frigem pe grătarul bine încins, câte 10 minute pe fiecare parte. Scoatem pe un tocător şi tăiem cuburi mici.
Amestecăm smântână cu gălbenuşul de ou, sare şi piper, încingem untul şi adăugăm smântână. Fierbem 30 secunde, pe foc moderat. Punem pastele pe farfurii şi turnăm sosul de smântână. Adăugăm cuburile de somon. Presărăm muguri de pin şi busuioc uscat.
Fettuccini cu somon
Pofta buna!