Ficat de porc cu fasole si telina

Printeaza

Ficat de porc cu fasole si telina din: ficat de porc, fasole galbena, telina, ardei, ceapa, vin rosu, marar, sare si piper.

 

Ingrediente:Ficat de porc cu fasole si telina

  • 700 g ficat de porc
  • 500 g fasole galbena
  • 2 teline mici
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 1 pahar vin rosu
  • marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatul se taie felii si se fierbe 10 minute, apoi se pune la prajit in ulei si vin pana cand vinul se evapora.

Legumele se taie in cubulete, se calesc putin in ulei, se adauga apa si se fierb pana se  inmoaie. La sfarsit se adauga sarea, piperul si mararul tocat marunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.