Ficat de porc cu porumb

Printeaza

Ficat de porc cu porumb din: sfecla, porumb, castraveciori, otet de mere, ulei, ficat, usturoi, chimen, sare, piper.

Ingrediente:Ficat_de_porc_cu_porumb

  • 2 sfecle roşii de dimensiune medie
  • 2 linguri porumb din conservă
  • 2 castraveciori muraţi în oţet
  • 1-2 linguri oţet de mere
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 200 g ficat de porc
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 linguriţă chimen
  • sare
  • piper alb măcinat

 

Mod de preparare:

Speli sfeclele şi le coci în cuptorul încins, pentru aproximativ 1 oră. După ce s-au răcit, le decojeşti şi le dai pe răzătoarea mare sau le tai în bastonaşe fine.

Tai ficatul în felii subţiri, de 1 cm şi îl frigi pe grătar, pe ambele părţi. Tai cubuleţe ficatul fript, îl stropeşti cu mujdei de usturoi şi îl presari cu sare şi piper, după gust.

Amesteci într-un bol sfecla, castraveţii tăiaţi rondele, porumbul scurs, cubuleţele de ficat, uleiul de măsline, oţetul, sare şi condimente după gust.

Ficat de porc cu porumb

Ficat_de_porc_cu_porumb

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.