Ficat de porc cu vin

Printeaza

Ficat de porc cu vin din: ficat, ceapa, ulei, unt, mar, vin, sare, piper.

Ingrediente: Ficat de porc cu vin

  • 4 felii ficat de porc
  • 2 cepe
  • 30 g unt
  • o lingură ulei
  • un măr
  • 2 linguri vin roşu
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se încinge uleiul şi se pune untul la topit în acesta. Se călesc feliile de ficat câte 3-4 minute pe fiecare parte, se scot din tigaie şi se păstrează la cald.

Se pun la călit ceapa tăiată peştişori şi mărul tăiat felii subţiri. Se lasă 5 minute, după care se pune vinul. Se mai lasă pe foc 5 minute şi apoi se servesc cu ficat alături.

Se potriveşte gustul de sare, piper şi pătrunjel mărunt tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.