Ficat de porc prăjit
PrinteazaFicat de porc prăjit din: ficat de porc, ulei, sare, piper, ceapa.
- ficat dc porc
- ulei
- sare
- piper
- ceapă (facultativ)
Mod de preparare:
Pentru a obţine un ficat fraged şi gustos, se recomandă să fie tăiat în felii cît inai subţiri, apoi pus în apă rece şi lăsat pe foc cît să formeze spuma, fără însă a da în clocot.
Se ia de pe foc şi se spală cu apă rece. Se şterge cu un şervet curat, apoi se prăjeşte în ulei, pînă capătă o pojghiţă lucioasă.
Se presară deasupra sare şi piper. Se serveşte cald sau rece. Cine doreşte îl poate servi cu ceapă prăjită deasupra.
Ficat de porc prăjit
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ficat de porc prajit
- ficat porc prajit
- ficat de porc fraged
- ficat de porc gatit
- ficat de porc prajit fraged
Foarte bun ficatul de porc prajit