Ficat de pui
Printeaza
Ficaţii mici de pui îi lăsăm întregi ; cei mari, îi tăiem în două.
Tăvălim bucăţile în făină şi le prăjim în grăsimea în cinsă, sărîndu-i şi piperîndu-i cînd sînt gata.
Pofta buna!
Ficaţii mici de pui îi lăsăm întregi ; cei mari, îi tăiem în două.
Tăvălim bucăţile în făină şi le prăjim în grăsimea în cinsă, sărîndu-i şi piperîndu-i cînd sînt gata.
Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.