Ficat de vita la gratar cu busuioc si oregano

Printeaza

Ficat de vita la gratar cu busuioc si oregano din: ficat de vita, unt, maghiran, busuioc, oregano, sare.

Ingrediente:Ficat_de_vita_la_gratar_cu_busuioc_si_oregano

  • 1 kg ficat vită sau pasăre
  • 100 g unt
  • maghiran
  • busuioc
  • oregano
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli ficatul de mai multe ori, până când apa rămâne curată. Îl tai în felii groase de 1,5-2 cm și îl presari cu condimente după gust. Topești untul într-o tigaie, iar când se răcește, îl folosești pentru a unge feliile de ficat.

Pui feliile de ficat pe grătarul încins sau pe tigaia teflonată, la foc mic. După 7-8 minute, întorci ficatul și îl ungi din nou cu unt. Când sunt gata, iei feliile de pe grătar, pui deasupra untul rămas și presari sare. Servești preparatul fierbinte, cu salată de roșii.

Ficat de vita la gratar cu busuioc si oregano

Ficat_de_vita_la_gratar_cu_busuioc_si_oregano

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place ficatul mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.