Ficat de vitel cu oua si cartofi

Printeaza

Ficat de vitel cu oua si cartofi din: ficat, cartofi, oua, cascaval, sare, verdeata.Ficat de vitel cu oua si cartofi

Ingrediente:

  • 1/2 kg ficat
  • 6 cartofi potriviţi
  • 5 ouă
  • 100 g caşcaval sau telemea
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli cartofii, îi tai cuburi şi le pui la fiert în apă cu sare. Cureţi ficatul, îl tai şi pui feliile la prăjit. Baţi bine ouăle ca pentru omletă.

Intr-un vas uns cu ulei sau unt, aşezi straturi de cartofi, ficat, car­tofi. Torni ouăle şi răzui caşcaval sau telemea. Dai la cuptor la foc potrivit şi când mâncarea e aproape gata, îi pui şi verdeaţa mărunt tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.