Ficat de vitel cu sos de mustar
PrinteazaFicat de vitel cu sos de mustar din: ceapa, otet de vin, mustar, ficat de vitel, sare, piper, faina, unt.
- 2 cepe rosii, felii subtiri
- 3 linguri de unt
- 1/4 cana de oțet de vin alb
- 1/2 cana supa manzat
- 1 lingura cu varf de mustar Dijon
- 3-4 felii de ficat de vițel
- sare și piper
- faină
- 1 lingura unt
Mod de preparare:
Sotati ceapa rosie in 2 linguri de unt pana se inmoaie. Adaugați oțet și lasati la fiert pana cand lichidul se reduce la jumatate. Adaugați supa și fierbeti pana cand lichidul se reduce la jumatate din nou.
Incorporati 1 lingura de unt si amestecati pana se omogenizeaza, apoi adaugati muștarul. Pastrati sosul cald. Asezonati ficatul cu sare și piper, apoi dati prin faina.
Prajiti cate 3 minute pe fiecare parte in unt.
Serviti cu o garnitura simpla din spanac.
Pofta buna!