Ficat de vitel prajit (varianta)

Printeaza

 Ficat de vitel prajit

Ingrediente:Ficat de vitel prajit

  • 750 g ficat
  • 2-3 linguri făină
  • grăsime pentru prăjit
  • sare

Mod de preparare:

Scoatem vinele ficatului: tăiem felii groase de 1 cm şi chiar mai subţiri. Dăm ficatul prin făină şi îl prăjim la un foc viu, în unt sau untură. Cînd este gata, îl sărăm şi îl servim îndată la masă, cu o bucăţică de unt proaspăt şi cu pătrunjel tocat, precum şi cu cartofi prăjiţi, pregă­tiţi dinainte şi salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.