Ficat de vitel venetian

Printeaza

Ficat de vitel venetian din: ficat de vitel, ceapa, ulei de masline, otet, patrunjel, sare, piper, salvie.
Ficat de vitel venetian

Ingrediente:

  • 600 gr. ficat de vitel
  • 2 cepe rosii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet alb
  • 2 linguri patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • salvie

 

Mod de preparare:

Ficatul se condimenteaza, se taie bucati potrivite, apoi se prajeste in 1/2 din cantitatea de ulei.

In restul de ulei, se caleste ceapa taiata felii subtiri, se pune otetul, se stinge cu putina apa si se da in clocot.

Peste ficat se adauga ceapa calita si sosul.

Garnitura: orez sau piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.