Ficat de gasca la gratar

Printeaza

Ficat de gasca la gratar

Ingrediente:Ficat de gasca la gratar

  • 500 g ficat
  • 1/2 lingură untură de gîscă
  • sare
  • piper

Garnituri:

  • 700 g cartofi
  • 100 g untură

Mod de preparare:

Curăţăm ficatul, scoatem pieliţele, îl tăiem în lung (orizontal), în felii groase de un deget, şi îl frigem ca pe biftec. Ungem grătarul cu grăsime, abundent.

Presărăm ficatul cu piper, ungem cu untură de gîscă şi îl punem pe grătar. Intoarcem o singură dată.

Fi­catul este gata cînd, înţepat cu furculi­ţa sau cu cuţitul, nu mai lasă sînge. Să­răm şi servim cu cartofi prăjiţi şi sa­lată.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ficat de rata la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.