Ficat de gasca natur

Printeaza

Ficat de gasca natur 

Ingrediente:

  • 300 g ficat
  • 3 linguri untură de gâscă

 

 

Mod de preparare:

Ficat de gasca natur: alege un ficat frumos, proaspăt şi alb, se îndepărtează vâna de sânge şi locul unde a fost fierea şi se ţine două ore în apă puţin sărată.

şterge uşor cu o cârpă şi se aşază într-o cratiţă, cu untură de gâscă. Se acoperă cu o hârtie unsă cu unt şi se dă la cuptor la foc potrivit.

unge din când în când cu untura din cratiţă. Când este gata, se presară cu sare.

serveşte cald sau rece, după gust.

 

Pofta buna!

 

 

 

Scoici cu Sos de Busuioc și Lime

Scoici cu Sos de Busuioc și Lime: O Explozie de Arome Proaspete. Ușor de preparat și extrem de savuroase, aceste scoici sunt ideale pentru o cină sofisticată și sănătoasă. Gustul rafinat și aroma vibrantă vor cuceri cu siguranță orice gurmand. Scoicile sunt bogate în proteine și sărace în grăsimi, fiind o sursă excelentă de vitamine […]

Friptură de Pui cu Sos de Muștar și Capere

Friptură de Pui cu Sos de Muștar și Capere. Carnea fragedă de pui combinată cu sosul cremos și picant de muștar, îmbogățit cu aroma sărată a caperelor, creează un fel de mâncare rafinat și plin de arome. Această rețetă este simplă, dar de efect, și va deveni cu siguranță una dintre preferatele tale. Timp total: […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte gustos ficatul de gasca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.