Ficat de porc aromat
PrinteazaFicat de porc aromat din: ficat, ceapa, unt, ulei, otet, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g ficat de porc (sau vită)
- 2 cepe mari
- 50 g unt
- 4 linguri cu ulei de măsline
- oţet
- pătrunjel (opţional)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ficat de porc aromat: Taie ceapa julien şi rumeneşte-o într-un amestec de unt şi ulei încins. Când a devenit aurie, completează cu puţin oţet, acoperă şi lasă pe foc mic încă 15 minute.
Adaugă ficatul feliat şi pătrunjelul, dacă doreşti, şi găteşte-l rapid, nu mai mult de 5-6 minute, la foc mare. Sărează şi piperează după gust.
Serveşte specialitatea imediat, alături de o garnitură de morcovi sotaţi şi un pahar cu vin bun.
Pofta buna!
Sushi Vegan: Rulouri Delicioase cu Ingrediente Sănătoase
din: orez, foi de nori, avocado, castravete, morcov, tofu afumat, sos de soia, wasabi, ghimbir murat. Sushi-ul vegan este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru iubitorii de sushi care doresc să evite produsele de origine animală. Aceste rulouri de sushi sunt pline de arome proaspete și beneficiază de […]
Dim Sum – Găluștele Chinezești: Rețete Autentice, Istoria Bogată și Secretele Servirii