Ficat de porc cu bacon si ciuperci

Printeaza

Ficat de porc cu bacon si ciuperci din: ficat de porc, ciuperci, bacon, ulei, patrunjel, usturoi, vin, sare, piper.

Ingrediente:ficat de porc cu bacon si ciuperci

  • 500 g ficat de porc
  • 250 g bacon
  • 10 ciuperci albe
  • 2 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel
  • 2 căţei usturoi
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatul se curătă foarte bine si se taie cuburi. Se rumenesc în ulei 5 minute si se scot.

În restul de ulei se pun baconul tăiat felii si ciupercile să se călească.

Când a scăzut apa pe care o lasă ciupercile, se pune ficatul, se toarnă vinul, se pune usturoiul si se mai lasă 10 minute pe foc. Se potriveste de sare Şi piper şi se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.