Ficat de porc cu ceapa si vin

Printeaza

Ficat de porc cu ceapa si vin din: ficat de porc, ceapa, dafin, vin, lapte, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ficat de porc cu ceapa si vin

  • 500 g ficat de porc
  • 2 cepe
  • o foaie dafin
  • 250 ml vin alb sec
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatul tăiat şi bine curăţat se pune în lapte. Se lasă o oră şi apoi se aruncă laptele.

Ceapa tăiată inele se pune la călit în ulei, se presară cu sare, se adaugă ficatul bine uscat şi foaia de dafin.

Se lasă 10 minute, se toarnă vinul, se pune capac şi se mai lasă 10 minute.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.