Parjoale din ficat de porc din: ficat de porc, ou, cartof, faina, verdeata, sare, piper. Ingredinte: 1/2 kg. ficat de porc 1 ou un cartof crud faina verdeata piper sare Mod de preparare Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia […]
Ficat de porc cu verdeata
PrinteazaFicat de porc cu verdeata din: ficat de porc, ceapa, unt, ulei, otet, patrunjel.
- 600 g ficat de porc
- 2 cepe mari
- 50 g unt
- 4 linguri cu ulei de măsline
- oţet
- pătrunjel
- sare si piper
Mod de preparare:
Taie ceapa julien şi rumeneşte-o într-un amestec de unt şi ulei încins.
Când a devenit aurie, completează cu puţin oţet, acoperă şi lasă pe foc mic încă 15 minute.
Adaugă ficatul feliat şi pătrunjelul, dacă doreşti, şi găteşte-l rapid, nu mai mult de 5-6 minute, la foc mare.
Sărează şi piperează după gust.
Serveşte alături de garnitură de morcovi sotaţi.
Ficat de porc cu verdeata
Reteta zilei: Ficat de porc cu ceapa la tigaie
Ficat de porc cu ceapa la tigaie din: ficat de porc, lapte, ceapa, faina, sare, ulei, piper, piure de cartofi. Ingrediente: 1 kg de ficat de porc 1 cană de lapte 1 ceapa (decojita) 1/2 cană de făină sare, dupa gust 3 linguri ulei piper, după gust piure de cartofi, pentru servire Mod […]
Ficat de porc cu gulii din: gulii, unt, faina, smantana, nucsoara, lapte, paine, ficat, ceapa, slanina, oua, sare, piper. Ingrediente: 500 g gulii 300 g ficat de porc 2 linguri unt 1 cub concentrat pentru supă 1 lingură făină 250 g smântână dulce sare piper nucşoară 1 cană lapte 4 chifle 1 ceapă mare 70-100 g […]
Pofta buna!