Ficat prăjit cu ceapă

Printeaza

Ficat prăjit cu ceapă din: ficat, ceapa, ulei, faina, cartofi, patrunjel, sare, piper, vin.

Ingrediente:

  • 300 g ficat
  • 250 g ceapă
  • 75 ml ulei
  • 1/2 lingură de făină
  • 1/2 kg de cartofi
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 ml vin

 

 

Mod de preparare:

Ficat prăjit cu ceapă: Ficatul se taie felii, se dă prin făină şi se prăjeşte în o parte din ulei, apoi se scoate în alt vas.

Uleiul rămas se stinge cu vin sau cu o lingură cu apă caldă. Se adaugă sare şi piper şi se dă într-un clocot.

Acest sos se strecoară peste feliile de ficat.

prăjeşte ceapa, tăiată în felii foarte subţiri şi pudrate cu puţină făină, în uleiul rămas, până capătă culoarea aurie.

pune peste ficat. serveşte cu cartofi natur, presăraţi cu pătrunjel verde.

Pofta buna!

 

 

 

 

Cafea la Aeropress: ghid complet pentru o cafea perfectă

Cafea la Aeropress: ghid complet pentru o cafea perfectă. Aeropress este un dispozitiv inovativ și portabil care folosește presiunea pentru a forța apa fierbinte prin cafeaua măcinată, creând o băutură similară cu espresso, dar cu un design și o metodă de preparare diferite. Aceasta metodă combină elemente din diverse tehnici de preparare a cafelei, oferind […]

Paste cu Pui și Broccoli

Paste cu Pui și Broccoli – o combinație perfectă de gusturi și texturi, oferind o masă rapidă și sănătoasă pentru întreaga familie. Această rețetă combină gustul fraged al pieptului de pui cu crocanța și prospețimea broccoli-ului, toate acoperite într-un sos cremos de smântână și usturoi. Pregătirea ingredientelor: 15 minute Gătirea pastelor: 10 minute Gătirea puiului […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.