Ficat prajit cu ceapa cu garnitura de legume

Printeaza

Ficat prajit cu ceapa cu garnitura de legume

Ingrediente:Ficat prajit cu ceapa cu garnitura de legume

  • 800 g ficat porc sau vită
  • 150 g ulei
  • sare
  • piper
  • 500 g ceapă
  • 2 linguri de făină
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 600 g legume (cartofi, morcovi, fasole fidea sau mazăre)
  • 30g unt

Mod de preparare:

Ficatul se taie bucăţi, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. în gră­simea rămasă se mai pune puţină apă şi se prăjeşte ceapa tăiată julien, la care s-a adăuga sare şi piper.

Se amestecă cu pătrunjelul tocat şi cu ficatul prăjit. Separat se serveşte un sote de legume.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Eu o sa folosesc ficat de porc, imi place mai mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.