Ficat prajit cu garnitura de mere

Printeaza

Ficat prajit cu garnitura de mere din: ficat, mere, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ficat prajit cu garnitura de mere

  • 500 g ficat
  • 500 g mere
  • faina
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatul se taie felii de 2 cm grosime. Se pipereaza, se da prin faina si se prajeste 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta. Se sareaza numai cand se serveste, fiindca altfel se intareste.

Merele se curata, se taie felii, se prajesc in acelasi ulei pentru a capata gust, se sareaza si ele putin si se servesc ca garnitura.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.