Ficat cu praz si ridiche neagra

Printeaza

Ficat cu praz si ridiche neagra din: ficat de porc, ridiche neagra, praz, masline, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 400 g ficat de porc
  • 1 ridiche neagră
  • 1 fir de praz
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficat cu praz si ridiche neagra: Taie ficatul în felii şi înăbuşă-l în ulei cu puţină apă.

Dă ridichea pe răzătoarea mare, presară un pic de sare şi las-o câteva minute, apoi stoarce-o.

Adaugă prazul tăiat fâşii sau rondele, măslinele şi ficatul înăbuşit şi tăiat în bucăţi.

Amestecă uşor şi condimentează cu sare şi piper după gust.

Serveşte cu ou fiert.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.