Ficatei de pui cu dovlecel pane din: ficatei de pui, dovlecei, faina, branza topita, masline, sare si piper. Ingrediente: 500 g ficatei pui 2 dovlecei 2 oua 2 linguri faina branza topita masline fara samburi sare piper Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele. Ouale se bat si se amesteca […]
Ficat de pui gratinat din: ficat de pui, ceapa, mozzarella, unt, mere, marar, sare, piper. Ingrediente: 450 g ficat de pui o ceapă 2 mere 4-6 felii mozzarella 100 g unt 1/2 legătură mărar sare piper Mod de preparare: Ceapa tăiată peştişori se pune la călit în unt topit. Se presară cu sare, se lasă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.