Ficat de porc cu ceapa la tigaie din: ficat de porc, lapte, ceapa, faina, sare, ulei, piper, piure de cartofi. Ingrediente: 1 kg de ficat de porc 1 cană de lapte 1 ceapa (decojita) 1/2 cană de făină sare, dupa gust 3 linguri ulei piper, după gust piure de cartofi, pentru servire Mod de preparare: […]
Ficat in sos tomat
PrinteazaO reteta delicioasa de ficat de vita cu: ceapa, rosii, arde iute, cepa verde, ulei, sare, piper.
- un kg de ficat de vită
- 3 cepe
- 3 roşii
- 3 ardei iuţi
- 3 cepe verzi
- 4 linguri de ulei de floarea-soarelui
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi ficatul, tăiaţi-l în cuburi de aproximativ 2 cm.
Tăiaţi roşiile, ardeii şi cepele verzi şi celelalte cepe în bucăţi mici. încălziţi uleiul într-o tigaie, apoi adăugaţi ceapa mare şi lăsaţi la călit 2-3 minute.
Adăugaţi apoi ficatul. Când acesta este prăjit, adăugaţi ardeii, roşiile, ceapa verde, sarea şi piperul.
Acoperiţi cu apă şi lăsaţi să fiarbă la foc mic timp de 30-35 de minute.
Se serveşte cald.
Ficat in sos tomat
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Ficat de porc cu ceapa la tigaie
Ficat cu bacon si coniac
Ficat cu bacon si coniac din: ficat de vita, bacon, rozmarin, sare, piper, ulei, coniac, unt. Ingrediente: un kg ficat de vita 8-10 felii de bacon 5 fire rozmarin sare piper 2-3 linguri ulei coniac un cub unt Mod de preparare: Fie că este preparat pe grătar, pe plită sau în tigaie, ficatul trebuie tăiat […]
Ficat de vita cu usturoi
Ficat de vita cu usturoi din: ficat, usturoi, ulei, boia, sare, piper, smantana, ulei. Ingrediente: 100 g ficat de vită 5 căţei de usturoi 3 linguri ulei 1 linguriţă boia sare piper 1 lingură smântână ulei pentru prăjit Mod de preparare: Ficatul de vită se spală în apă rece, se îndepărtează pieliţa şi vinişoarele. Se taie […]
Ficat cu garnitura de cartofi
Ficat cu garnitura de cartofi din: ficat, ulei, mustar, sare, piper, cartofi, smantana. Ingrediente: 1 kg ficat 2 linguri cu ulei 1 lingură cu muştar sare piper măcinat 1 kg cartofi 1 cană cu smântână Mod de preparare: Spălaţi ficatul, ştergeţi-l cu un prosop curat, îl tăiaţi felii groase, pe care le ungeţi cu ulei, […]
Pofta buna!