Ficatei de pasare in sos de vin din: ficatei de pasare, ceapa, ulei de susan, unt, usturoi, patrunjel, sare, piper, cuisoare, vin. Ingrediente: 500 g ficăţei de pasăre 100 g ceapă 100 ml ulei de susan unt usturoi pătrunjel proaspăt piper sare piper boabe cuişoare vin alb Mod de ptreparare: Ficăţeii se spală bine, […]
Ficat de vita cu sos din: ficat de vita, ulei, faina, lapte, rozmarin, boia, smantana, orez, ceapa, unt, sare, condiment, dafin, piper. Ingrediente: 500 g ficat de vita 120 ml ulei 100 g faina 400 ml lapte 1 crenguta rozmarin sau 1/2 lingura rozmarin uscat maruntit 1 varf de cutit boia 150 g smantana 150 […]
Ficat de vitel in sos picant din: file de vitel, vanata, spanac, ardei capia, rosii, arde iute, malai, morcov, apa, sare, ulei de floarea soarelui, sare, piper, usturoi, marar. Ingrediente: 500 g file de vitel 1 vanata 300 g spanac 3 ardei capia 6 rosii un ardei iute 250 g malai un morcov 750 ml […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.