Ficat la tigaie cu sos de mustar si ceapa
PrinteazaO reteta de ficat la tigaie cu sos de mustar si ceapa din: ceapa, castraveciori murati, ceapa verde, unt, otet, supa de vita, amidon, ceapa murata, mustar, sare, piper, ficat de vita, faina si ulei.
- 2 cepe
- 5 castraveciori murati
- 1/2 legatura ceapa verde
- 1 lingura unt
- 1 lingura otet
- 450 ml supa de vita
- 1 lingurita amidon
- 60 g cepe murate (de la borcan)
- 1 lingurita mustar
- sare
- piper
- 600 g ficat de vita
- faina
- 30 ml ulei
Mod de preparare:
Se toaca ceapa. Se taie felii castraveciorii murati. Se taie rondele ceapa verde. Se incinge untul si se caleste ceapa. Se stinge cu otet; se toarna supa si se da in tr-un clocot; se lasa sa fiarba la foc mijlociu 5 minute.
Se dizolva amidonul in putina apa rece, batand cu telul; se inglobeaza in sos. Se adauga castraveciorii si ceapa murata. Se condimenteaza sosul cu mustar, sare si piper, si se lasa sa fiarba la foc moale circa 5 minute.
Se curata ficatul de rgasime si de zgarciuri si se taie fasii. Se tavalesc prin faina si se scutura surplusul. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste de jur-imprejur. Se sareaza si se pipereaza. Se adauga sosul si se presara rondele de ceapa verde.
Ficat la tigaie cu sos de mustar si ceapa
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ficatei cu sos de mustar
- ficatei de pui cu sos de mustar