Ficat la tigaie cu sos de mustar si ceapa

Printeaza

O reteta de ficat la tigaie cu sos de mustar si ceapa din: ceapa, castraveciori murati, ceapa verde, unt, otet, supa de vita, amidon, ceapa murata, mustar, sare, piper, ficat de vita, faina si ulei.

Ingrediente:Ficat la tigaie cu sos de mustar si ceapa

  • 2 cepe
  • 5 castraveciori murati
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura otet
  • 450 ml supa de vita
  • 1 lingurita amidon
  • 60 g cepe murate (de la borcan)
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • 600 g ficat de vita
  • faina
  • 30 ml ulei

 

Mod de preparare:

Se toaca ceapa. Se taie felii castraveciorii murati. Se taie rondele ceapa verde. Se incinge untul si se caleste ceapa. Se stinge cu otet; se toarna supa si se da in tr-un clocot; se lasa sa fiarba la foc mijlociu 5 minute.

Se dizolva amidonul in putina apa rece, batand cu telul; se inglobeaza in sos. Se adauga castraveciorii si ceapa murata. Se condimenteaza sosul cu mustar, sare si piper, si se lasa sa fiarba la foc moale circa 5 minute.

Se curata ficatul de rgasime si de zgarciuri si se taie fasii. Se tavalesc prin faina si se scutura surplusul. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste de jur-imprejur. Se sareaza si se pipereaza. Se adauga sosul si se presara rondele de ceapa verde.

Ficat la tigaie cu sos de mustar si ceapa

Ficat la tigaie cu sos de mustar si ceapa

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ficatei cu sos de mustar
  • ficatei de pui cu sos de mustar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.