Ficat de vita prajit

Printeaza

Ficat de vita prajit din: ficat, usturoi, ulei, boia, sare, piper, smantana, ulei.

Ingrediente:

  • 100 g ficat de vită
  • 5 căţei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 linguriţă boia
  • sare
  • piper
  • 1 lingură smân­tână
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare Ficat de vita prajit:

Ficatul de vită se spală în apă rece, se îndepărtează pieliţa şi vinişoarele.

Se taie felii de 1 cm grosime, cave se prajesc în ulei încins, pe ambele părţi.

Usturoiul se zdro­beşte, se adaugă 3 linguri de ulei, se presară boiaua, se adaugă smântână şi se sărează.

Feliile de ficat se servesc cu sosul de usturoi, iar ca garnitură se pot oferi cartofi ţărăneşti.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.