Ficat de vitel cu sos de piper

Printeaza

Ficat de vitel cu sos de piper din: ficat de vitel, unt, miere, piper, otet, sare, paste, patrunjel.

Ingrediente:

  • 4 felii ficat de viţel
  • 50 g unt
  • 2 linguri miere
  • o lingură piper verde
  • 3 linguri oţet balsamic
  • sare
  • piper
  • 300 g paste
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, se pun 30 g unt să se topească. Apoi, se adaugă mierea, se amestecă şi se adaugă oţetul şi sarea.

Se fărâmiţează uşor piperul şi se adaugă şi el.

Se scoate sosul într-un castronel şi, în aceeaşi tigaie, se pune restul de unt.

Se rumenesc feliile de ficat pe ambele părţi, nu mai mult de 5 -7 minute în total fiindcă altfel se întăreşte prea tare.

Se încălzeşte sosul şi se serveşte cu ficat şi cu garnitura de paste fierte în prealabil conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se ornează cu pătrunjel.

 

Ficat de vitel cu sos de piper

Ficat_de_vitel_cu_sos_de_piper

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.